Parlant de Turistec a la ràdio

Ahir varem estar a Ona Mallorca conversant amb en Benjamí sobre Turistec, els que seguiu una mica el bloc ja coneixeu aquesta iniciativa que pretén, de forma col·laborativa, impulsar el sector de les TIC turístiques a Balears.

Som moltes les empreses i institucions (publiques i privades) que fem possible aquesta iniciativa i totes tenim clar que la col·laboració ens obrirà les portes de la competitivitat, potser el model de negoci de unes i altres sigui molt diferent, però totes tenim en comú les ganes de créixer recolzant-nos uns en els altres.

El secret de que aquesta iniciativa tengui èxit o no, serà la nostra capacitat de engrescar gent perquè es dediqui en això del software turístic i tots els serveis que hi ha al voltant. El talent, les ideàs i l’iniciativa, son el motor d’aquest sector. Actualment hi ha empreses que fan bons productes i ofereixen solucions innovadores als seus clients, però per poder ser una referència mundial ens queda un llarg camí on necessitam de molta de gent amb ganes de tirar aixo endavant i que tendrà el recolzament de Turistec o si no vol emprendre tendrà l’oportunitat de fer feina a empreses que estan creixent i tractant d’innovar constantment.

No deixeu de escoltar el programa d’en Benjami quan tingueu oportuinitat i pels que ahir no ens varen sentir aqui ho podem fer quan vulguin.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s