Assamblea general de Turistec

Ahir va ser la assemblea general de Turistec i volia destacar-ne dues coses, la primera es que de les 41 organitzacions en dret a vot 37 varen venir, la segona que va ser elegida la nostra candidatura (jo hi soc com a tresorer), per altre banda érem l’única candidatura que es presentava, però es un èxit igualment.

A una associassio es complicat mobilitzar a la gent amb tanta freqüència com ho estam fent a Turistec, ens reunim de forma setmanal la junta directiva i de forma mensual els distints grups de treball. Es molt important tenir en compte que els grups de treball estan oberts a qualsevol persona que vulgui sumar. Els grups de treball son 4: recursos humans, I+D, marketing (o marca) i expansió.

La idea de constituir un consorci es principalment la de crear un espai comú on tots els que tenen res a dir dins un sector productiu a un àmbit territorial puguin col·laborar. Així que tots els que de una forma o d’altre estau dins l’àmbit tecnològic i relacionats amb el turisme, vos esperam.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s